opc_loader

Radiance W70 (elektrisch) - Gazco

De Skope 70W wandhaard heeft een lengte van 70 cm en is verkrijgbaar als twee- of driezijdige haard. Deze innovatieve elektrische haard heeft drie vlam instellingen: oranje, blauw en een combinatie van oranje en blauw. Elke vlam-instelling wordt ondersteund met bijpassende verlichting van bovenaf in oranje of koel wit en heeft het branderbed 13 verschillende lichtkleuren. Inclusief zijn voor op het branderbed heeft u vier soorten effecten: houtblokken voor een authentiek beeld, grote ijskristallen voor een modern beeld, witte en doorzichtige kiezelstenen. Deze zijn gemakkelijk te wisselen en te combineren naar uw smaak.

De Skope 70W komt met een afstandsbediening voor controle en instelling van de vele functies voor het vlammenspel, branderbed verlichting en de verwarming. Alles kan onafhankelijk van elkaar aanstaan voor de ideale sfeer, dus er kan van de Skope genoten worden met of zonder dat de verwarming aanstaat.

Extra informatie

Optioneel is voor de Skope 70 en 110 wandhaard het Trento wandmeubel leverbaar. De Trento is een modern wandmeubel en bestaat uit moderne strakke witte planken die de Skope wandhaard op een stijlvolle manier afmaken.

Voor een perfect symmetrische afwerking is de Trento midden om de Skope centraal te plaatsen zodat de 3 zijkanten goed te zien zijn. Voor een asymmetrisch resultaat is er de een Trento voor de linker en de rechterhoek. Afhankelijk van uw keuze is er de mogelijkheid voor contrasterende zwarte pilaar en een zwart eindstuk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items