opc_loader
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

Warm aanbevolen door specialisten!

Het Flam Multi-Turbo verbrandingssysteem voldoet aan de strengste milieunormen ter wereld wat betreft de kwaliteit van de stofemissie, namelijk de strenge de EPA-norm, de Din- en CE-norm.  Een bijkomende garantie voor uw veiligheid en het rendement is de toekenning van de Duitse DIN-norm, de Nederlandse Nl typekeur en het Franse Flamme Verte label. De Flam-gashaarden dragen het HR+label. Dit garandeert u een minimum rendement van 85 %. Jammer dat er geen hogere quotering bestaat, want het rendement van Flam bereikt pieken tot 95%. 

       

Bespaar op uw energierekening: 

Alle FLAM kachels op vaste brandstof (hout/kolen) kunnen, naast hout of steenkool, ook met CO2 -neutrale biobrandstoffen zoals verschillende soorten pellets, maïs, kersenpitten, bamboe, kokos, enz. gestookt worden.

Het Flam Multi-Turbo verbrandingssysteem

Goedkoop, zuiver, regelbaar!

Het Multi-Turbo verbrandingssysteem is een revolutionair, volautomatisch systeem dat een optimale verbranding garandeert.

Het Flam regelbaar schudroostersysteem

De meest eenvoudige manier om uitgebalanceerd te stoken. De assen worden geschud, waardoor sintels breken en volledig uitbranden. Het vuur is goed regelbaar, zelfs continu doorstoken is mogelijk. Het toestel is praktisch onverslijtbaar bij normaal gebruik.

De Flam-spaarklep

Zelfregulerend, eenvoudig, maar uiterst geniaal. De warmte blijft binnen, de verbrande rookgassen worden naar buiten afgeleid.

Het Flam modulerend luchtspoilersysteem

Dit systeem regelt de schoorsteenkracht automatisch in functie van de intensiteit van het vuur. Voordelen? Een optimaal verbrandingsrendement met een minimaal warmteverlies via de schoorsteen.