opc_loader

JAcobus 9 beton (Hout)

JAcobus 9 Beton 

Het maximale vermogen van deze JAcobus 9 is 10kW!  Eén van de eigenschappen van de JAcobus houtkachels is dat bij deze kachels het vermogen makkelijk te bepalen is. Deze JAcobus 9 is daarom geschikt voor ruimtes tot een ongeveer 160m3. Natuurlijk is dit ook afhankelijk van de mate van isolatie, of u vloerverwarming heeft en hoe dicht u op de haard zit.

De JAcobus haarden zijn momenteel ontzettend populair en dat is niet zonder reden, in de categorie de houthaarden hebben de JAcobus haarden het hoogste rendement, dit komt onder andere doordat de toegevoerde lucht voorverwarmt wordt door de haard zelf. Wat hier ook nog bij helpt is een reflecterende laag die op de ruit is aangebracht die er voor zorgt dat de warmte beter in de kachel blijft.

2.595,00
Beschrijving

De jongste loot in de JAcobus-familie is de JAcobus beton, een kachel met unieke looks, een uitstekende warmtegeleiding en optimale warmteopslag. Het hart van de JAcobus beton is dezelfde verbrandingskamer als van de andere Jacobus-kachels. Daaromheen zit een jas van lichtgrijs gegoten beton. Dat beton is op een speciale manier samengesteld, waardoor de kachel extra goed warmte vasthoudt. De kachel geeft niet alleen warmte af door middel van confectie maar ook door straling. Dat zorgt voor een constante en langdurige warmteafgifte. Dubbel effectief en comfortabel dus! Het beton is aan de buitenzijde bovendien zo bewerkt dat het opppervlakte glad en -belangrijk- onderhoudsvrij is.

Leverbaar in de vermogens 6, 9 en 12 KW

Boven/achteraansluiting

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items