opc_loader

Retro Speksteen (hout) - Reny

De modernste technieken in een retro jasje! Energie klasse A

Eenvoud, degelijkheid en het sprekende design vormen de basis van het puur genieten van een behaaglijk sfeervol houtvuur.
Deze houtkachel is een Nederlands product. 

De Reny Retro Speksteen er in 3 uitvoeringen uitvoeringen: de L, XL en XXL.

Alle uitvoeringen van de kachels zijn uitergrust met energieklasse A. 

De kachel is ook verkrijgbaar in een volledig stalen uitvoering. 

Boven/achteraansluiting
Beschrijving

De RENY RETRO 
met een nominaal vermogen van 7 kW is ontworpen voor het verwarmen van gesloten ruimten door middel van convectie- en stralingswarmte. Tijdens de ontwikkeling van de Retro serie is gebruik gemaakt van zeer hoogwaardige materialen. Het resultaat is een solide en functionele constructie gepresenteerd in een sublieme afwerking. 

De zeer robuuste constructie 
van de kachel is opgebouwd uit speciaalstaal. RENY is uniek in de toepassing van ketelstaal en zo haar tijd ver vooruit. Dit materiaal, dat hoofdzakelijk in de zware industrie wordt toegepast, voldoet aan alle eisen die in de toekomst aan een houtkachel gesteld zullen worden. Om een extreem zuinige en zuivere verbranding te realiseren, is de binnenkant van de brandkamer bekleed met vermiculietpanelen en voorzien van een extra dik stalen bodemrooster. De rookgasafvoer heeft een diameter van Ø 150mm. De kachel kan zowel met een boven- als een achteraansluiting uitgerust worden. De deur is eenvoudig te bedienen met een roestvast stalen klink, die zó is ontworpen, dat deze de hitte van de kachel nagenoeg niet absorbeert. Verder is het gehele verbrandingsproces met één enkele knop te bedienen. Dit alles zorgt voor een optimaal bedieningsgemak. Het lakwerk van de kachel is hittebestendig (kleur: antraciet, kleurcode 930). De kachel is met de modernste technieken volledig in eigen fabrieken vervaardigd. Een team van vakmensen heeft met de grootst mogelijke zorg de kachel geconstrueerd, geproduceerd en gecontroleerd. Dit staat garant voor een echt Nederlands product, met de hoge kwaliteit die u van RENY mag verwachten.

Extra informatie

Downloads: 

Maattekeningen: L, XL, XXL

Energielabels: Retro Speksteen LRetro Speksteen XL, Retro Speksteen XXL

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items