opc_loader
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

Technologie van Saey

SNORKEL-technologie

Voor een gezonde, veilige en zuinige verbranding ontwikkelde SAEY deSNORKEL-technologieGezond, want met deze technologie haal je alle verse zuurstof die nodig is voor het verbrandingsproces van buiten en niet uit je woonruimte. En da’s een must bij onze steeds beter geïsoleerde huizen. Veilig, want SNORKEL-technologie sluit de terugslag van rookgassen en eventuele CO-vergiftiging uit.

Balanced Air Technologie

Met de innovatieve Balanced Air technologie van SAEY regel je met één knop tegelijk de primaire en secundaire luchttoevoer. Een echt 'foolproof' systeem dat er voor zorgt dat je op elk moment zeker bent van de meest optimale en propere verbranding. In combinatie met de naverbranding van schadelijke rookgassen en de verbrandingskamer in vermiculiet, zorgt de Balanced Air technologie bovendien voor erg lage emissies en een hoog rendement.

Airwash-systeem

Het airwash-systeem van SAEY zorgt ervoor dat de ruit van de kachel lange tijd schoon blijft. Airwash-technologie stuurt een constante luchtstroom langs de ruit, die ervoor zorgt dat de vlammen de ruitoppervlakte niet zwart blakeren. Zo is het uur na uur en dag na dag genieten van een mooi zicht op de vlammen.