opc_loader

Buitenhaarden op gas

Buitenhaarden op gas zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een warme en gezellige plek om te ontspannen in de tuin of op het terras. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en onderhoud. 

Hier vindt u prachtige terrashaarden van topmerken zoals Faber en De Salamander.   

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Ontdek de perfecte tuinhaard op gas in onze showroom

De beste manier om een buitenhaard op gas te kiezen, is door ze in het echt te zien. Bezoek onze showroom in Katwijk aan Zee en bekijk onze uitgebreide collectie buitenhaarden op gas. Onze experts helpen u graag bij het vinden van de perfecte buitenhaard voor uw behoeften.

Gashaard voor buiten: stijlvol en gezellig

Een buitenhaard op gas is een geweldige manier om uw tuin een stijlvolle en gezellige uitstraling te geven. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, van modern tot landelijk, dus u vindt er zeker een die perfect is voor uw tuin.

Warmte en gezelligheid tot in de late uurtjes met een terrasverwarmer op gas

Met een terrasverwarmer op gas houdt u het makkelijk warm op uw terras of balkon.  Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en formaten, dus u vindt er zeker een die perfect is voor uw terras.

Realistisch vuurbeeld en prachtig vlammenspel

Een gashaard voor buiten is een geweldige manier om de sfeer in uw tuin te verbeteren. Met een realistisch vuurbeeld kunt u de warme sfeer van een kampvuur creëren, zelfs als het buiten koud is. Bovendien hebben de meeste gashaarden voor buiten een grote zichtbaarheid van het vuur, zodat u er vanuit alle hoeken van kunt genieten.

Tuin- of terrashaard op gas kopen

Bij ons vindt u een ruime keuze aan gashaarden voor buiten, in verschillende modellen en maten. Kom eens langs in onze showroom en laat u adviseren door onze specialisten. Zij kunnen u alles vertellen over de voor- en nadelen van een gashaard voor buiten, zodat u de juiste keuze kunt maken.


Aansteken van uw buitengashaard in 4 stappen

Het is belangrijk om de gaskraan dicht te draaien voordat u de branderklep opent, om te voorkomen dat er gas ontsnapt. Nadat u de branderklep hebt geopend, steekt u een aansteker of lucifer in de vlamopening. Als de vlam gaat branden, draait u de gaskraan van de gaskachel open.

  1. Zorg ervoor dat de gaskraan dicht is.
  2. Open de branderklep.
  3. Steek een aansteker of lucifer in de vlamopening.
  4. Draai de gaskraan open.

Hier zijn nog een paar tips voor het veilig aansteken van een buitengashaard:

  • Zorg ervoor dat de buitenhaard zo veel mogelijk schoon en vrij van vuil is.
  • Zet de buitenhaard op een vlakke ondergrond, uit de buurt van brandbare voorwerpen.
  • Houd kinderen en huisdieren uit de buurt van de buitenhaard.