opc_loader


Wij zijn uitsluitend op afspraak geopend. Voor onderdelen zijn wij geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 9.00-10.00 uur, donder- en vrijdag tussen 13:30 en 14:00
Telefonisch zijn we uitsluitend bereikbaar tussen 9.30 - 10.30 van dinsdag t/m vrijdag op nummer 071-4012067. Of
 stuur een e-mail

Gashaard buiten

Met een gashaard voor buiten van Kuijt Kachels & Haarden genieten u en uw gezelschap altijd van een aangename warmte tijdens een koele zomeravond of een koude winteravond.

Buitenhaard op gas

Om u op weg te helpen en de beste buitenhaard op gas te kiezen, vindt u hieronder ons assortiment aan hoogkwalitatieve buitenhaarden op gas om buiten de perfecte sfeer te creëren. Een voorzichtig zonnetje verlicht de tuin en het tuinmeubilair wordt van stal gehaald. Het is lente!

Vrijstaande buitenhaarden

Het handige aan een vrijstaande buitenhaard is dat u uw haard op veel verschillende plekken in uw tuin kunt plaatsen. In ons assortiment zijn ook haarden op wieltjes beschikbaar, waardoor het ook eenvoudig is om de haard van plek te verplaatsen. 

Buitenhaard met een gasfles

Onze buitenhaarden zijn aan te sluiten op aardgas of propaangas (uit een gasfles). Het is dus niet noodzakelijk om een gasaansluiting te hebben. Mocht deze niet aanwezig zijn, dan sluit u eenvoudig een gasfles aan op uw haard. Deze gaat uren mee. 

Sfeervolle aanblik voor in uw tuin

Een gashaard is tegenwoordig net zo sfeervol als een kampvuurtje. Onze gaskachels geven een realistisch vuurbeeld zichtbaar van meerdere kanten. Zo creëert u snel en eenvoudig en knusse sfeer in uw tuin.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1