opc_loader

In de zomerperiode zijn onze openingstijden gewijzigd: 

Juli : open op donderdagen tm zaterdag (9:30 - 12:30 en 13:30 tot 16:30). 

Augustus: van 1 tm 21 augustus geopend op zaterdagen (10:-00 - 12:30 en 13:30 tot 16:00). 

Vanaf 22 augustus weer regulier geopend.  

Telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden.
Mail wordt gelezen tijdens de openingstijden.

Kuijt Kachels & Haarden is een CO-Vrij gecertificeerd bedrijf

 

Sinds april dit jaar is het voor het installeren en onderhouden van gasinstallaties verplicht om een CO-Vrij erkend bedrijf in te schakelen. Dit betekent dat installateurs speciaal opgeleid zijn om veilig gasinstallaties te onderhouden en te installeren.

 

Kuijt Kachels is CO-gecertificeerd. Onze gecertificeerde vakspecialisten mogen dus alle gaskachels installeren en onderhouden. Wij werken volgens alle voorgeschreven richtlijnen. Op deze manier heb je de zekerheid dat alles veilig geïnstalleerd en gecontroleerd wordt. Deze wet is ingesteld ter voorkoming van koolstofmonoxide vergiftigingen. 

 


 

Waarom is dit belangrijk voor jou als klant?

Bij Kuijt Kachels & Haarden zijn we trots om CO-Vrij gecertificeerd te zijn, wat betekent dat al onze vakspecialisten nu officieel erkend zijn voor hun expertise in het onderhouden en installeren van gaskachels. Dit certificaat wordt alleen toegekend aan bedrijven die voldoen aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen, wat onze klanten verschillende belangrijke voordelen biedt.

 

Allereerst verzekert het je ervan dat onze specialisten beschikken over de nieuwste kennis, vaardigheden en apparatuur om jouw gaskachel veilig en efficiënt te installeren en te onderhouden. 

 

Daarnaast geeft het kiezen voor een CO-Vrij gecertificeerd bedrijf je de zekerheid dat de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de meest recente normen en voorschriften. Dit helpt niet alleen om de veiligheid te waarborgen, maar kan ook bijdragen aan lagere energiekosten en een hogere efficiëntie van je gaskachel.

 

Kortom, door een gaskachel bij Kuijt Kachels & Haarden te kopen, minimaliseer je het risico op gevaarlijke situaties en zorg je ervoor dat je gaskachel optimaal functioneert. Je kunt met een gerust hart genieten van de warmte en sfeer die een goed geïnstalleerde en onderhouden gaskachel biedt.

 

Meer weten over het veilig installeren en CO-certificering? Bezoek de website van het NHK