opc_loader

Inbouw elektrische haard kopen? 

Bent u op zoek naar een sfeervolle en praktische oplossing voor uw woonkamer? Overweeg dan een inbouw elektrische haard. In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan elektrische inbouwhaarden van verschillende merken en in diverse afmetingen. Kom gerust langs in onze showroom in Katwijk of bezoek onze webshop voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte inbouw elektrische haard voor uw woning.

Elektrische haard installeren: eenvoudig en plug & play

Het installeren van een elektrische inbouwhaard is verrassend eenvoudig. U heeft alleen een stopcontact in de buurt nodig. Vervolgens past u het plug & play principe toe: steek de stekker van de inbouw elektrische haard in het stopcontact en u kunt direct genieten van de sfeervolle vlammen. Kiest u voor een elektrische haard met waterdamp, zoals de modellen van Faber? Zorg er dan voor dat de haard aangesloten kan worden op het waternet, zodat u niet steeds handmatig hoeft bij te vullen.

Elektrische haard inbouwen in bestaande schouw

Het is mogelijk om een elektrische inbouwhaard te plaatsen in een bestaande schouw. Zorg er in dit geval voor dat er een achterwand aanwezig is, tenzij u kiest voor een doorkijkhaard. We adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Elektrische inbouwhaard met verwarming

In ons uitgebreide assortiment vindt u ook elektrische haarden met verwarmingsfunctie. Zo geniet u niet alleen van het sfeervolle vlammenspel, maar ook van een behaaglijke warmte. Heeft u momenteel een open gashaard? Wij kunnen deze voor u ombouwen naar een elektrische sfeerhaard inbouw.

Brandveiligheid van elektrische haarden

In tegenstelling tot traditionele houtkachels, hebben inbouw elektrische haarden geen rookkanaal of brandwerend materiaal nodig. Hierdoor kunt u een elektrische sfeerhaard inbouw in vrijwel ieder huis plaatsen. U kunt de haard inbouwen in materialen zoals MDF, gips, steen, beton en hout. Heeft u toch een voorkeur voor brandwerend materiaal? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Fermacel.

Ons assortiment elektrische inbouwhaarden

Wij bieden elektrische inbouwhaarden van gerenommeerde merken, waaronder Faber, Dimplex, Amantii en Gazco. Vooral de elektrische inbouw kachels van Faber en Dimplex zijn erg populair vanwege hun realistische vlammenbeeld en gebruiksgemak. Ontdek ons complete aanbod en laat u verrassen door de mogelijkheden van een inbouw elektrische haard.