opc_loader

Bereikbaarheid telefonisch 071 4012067 op dinsdag van 14:00- 15:00 en woensdag t/m vrijdag van 9:30 t/m 10:30. 
De telefoonproblematiek van de afgelopen maanden is opgelost. 

Goed om te weten: op dinsdagen en woensdag t/m 1 maart 2024 uitsluitend op afspraak open zijn.
IVM voorjaarsvakantie telefonisch bereikbaar vanaf donderdag 22 maart.

Inbouw elektrische haard kopen?

Laat u informeren en adviseren over de mogelijkheden. In onze webshop kunt u haarden vinden van verschillende merken en met verschillende afmetingen. Kom gerust langs in de showroom in Katwijk of bezoek onze webshop. Wij helpen u graag. 

Elektrische haard installeren

Het inbouwen van een elektrische haard is vrij eenvoudig. U hoeft alleen te zorgen voor een nabijgelegen stopcontact. Pas vervolgens het plug & play principe toe. U stopt de stekker van de elektrische haard in het stopcontact en vervolgens kunt u de haard bedienen. Mocht u kiezen voor een elektrische haard met waterdamp (bijvoorbeeld beschikbaar van het merk Faber), zorg er dan voor dat de haard aangesloten kan worden op het waternet. Op die manier hoeft u de haard niet steeds bij te vullen.

Bestaande schouw

Het is mogelijk om een elektrische inbouwhaard te installeren in een bestaande schouw. Als u kiest voor deze optie, zorg er dan voor dat er een achterwand is. Als u kiest voor een doorkijkhaard dan is er geen achterwand nodig.  

Elektrische haard met verwarming

Wij hebben een uitgebreid assortiment met inbouw elektrische haarden. Zo hebben wij ook elektrische haarden met verwarming. Daarnaast is het bij ons mogelijk om uw open gashaard te laten ombouwen naar een elektrische haard. 

Brandveiligheid 

In tegenstelling tot een traditionele kachel die gestookt wordt op hout, is er bij een elektrische kachel geen rookkanaal en brandwerend materiaal nodig. Een elektrische haard kan dus in ieder huis worden geplaatst. Het is mogelijk om de haard in te bouwen in MDF, gips, steen, beton, hout etc.  Mocht u toch een prettiger gevoel hebben bij brandwerend materiaal, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Fermacel.

Assortiment

Wij hebben meerdere merken in ons assortiment. Zo hebben wij elektrische haarden van Faber, Dimplex, Amantii en Gazco. Vooral de elektrische haarden van Faber en Dimplex zijn erg populair.