opc_loader


Wij zijn uitsluitend op afspraak geopend. Voor onderdelen zijn wij geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 9.00-10.00 uur, donder- en vrijdag tussen 13:30 en 14:00
Telefonisch zijn we uitsluitend bereikbaar tussen 9.30 - 10.30 van dinsdag t/m vrijdag op nummer 071-4012067. Of
 stuur een e-mail

Sfeervolle houtkachel voor buiten

U houdt van genieten en de gezelligheid van een mooi brandend vuur hoort daarbij. Met een houtkachel voor buiten neemt u de gezelligheid van binnen mee naar uw terras. Heerlijk in de zomer, maar ook in andere seizoenen. Ontdek ons aanbod buitenkachels.

De gezelligheid van binnen, maar dan buiten

Dankzij een buitenkachel is alleen op warme dagen buiten zitten verleden tijd. Met een buiten houtkachel zit u vaker én langer buiten. Zo kunt u ook ’s avonds laat als het wat kouder wordt én in het voor- en najaar genieten van het buitenleven. Daarnaast is een houtkachel voor buiten ook nog eens een mooie aanwinst voor uw terras. 

Een buiten houtkachel van Reny

Zegt u houtkachel voor buiten, dan zeggen wij Reny. De buitenhaarden van Reny zijn naar wens samen te stellen. En ze zijn er in vele soorten en maten, in het design dat u wenst. Robuust, stoer of juist modern, met een ruit aan één zijde of ruiten aan elke zijde. We hebben ze allemaal in ons brede assortiment Reny buitenkachels. En als erkend dealer helpen wij u graag geheel vrijblijvend bij de aanschaf.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een buitenkachel?

Er zijn een aantal zaken waar u op wil letten bij de aanschaf van een buitenkachel. U wilt natuurlijk niet dat uw buren last hebben van uw kachel. Stook daarom milieubewust: als het weer het toelaat, met goed hout en het vuur op de juiste manier gemaakt. Zo heeft u een sfeervolle houtkachel voor buiten die tegelijkertijd zo schoon en effectief mogelijk stookt.

Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

Onderhoud buiten houtkachel

Uw buiten houtkachel kan vaak tegen allerlei weersomstandigheden, maar met het juiste onderhoud kunt u er nog langer van genieten. Verwijder bijvoorbeeld regelmatig te as, veeg de schoorsteen en gebruik vooral het juiste type hout om te stoken. U hoeft de kachel daardoor ook minder vaak schoon te houden. Bekijk onze kachelaccessoires voor reinigingsproducten en andere hulpmiddelen.

Bekijk ook onze kachels voor binnen

Toch liever binnen van warmte genieten? Bij Kuijt Kachels & Haarden hebben we tientallen kachels voor binnen. Van gaskachel tot elektrische haard en van houtkachel tot pelletkachel.