opc_loader

In de zomerperiode zijn onze openingstijden gewijzigd: 

Juli : open op donderdagen tm zaterdag (9:30 - 12:30 en 13:30 tot 16:30). 

Augustus: van 1 tm 21 augustus geopend op zaterdagen (10:-00 - 12:30 en 13:30 tot 16:00). 

Vanaf 22 augustus weer regulier geopend.  

Telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden.
Mail wordt gelezen tijdens de openingstijden.

Houtkachel voor buiten

Buitenkachels zijn de perfecte manier om je tuin gezelliger te maken. Met een buitenkachel kun je ook in de avonduren genieten van je terras, ook als het weer wat frisser is. Er zijn veel verschillende soorten buitenkachels te koop, dus er is altijd een model dat perfect bij uw tuin past.

Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1

Warmte en gezelligheid in uw tuin met een buitenkachel

Een buitenkachel is niet alleen functioneel, maar ook heel gezellig. Het is heerlijk om met vrienden en familie rond de houtkachel te zitten en te genieten van de warmte en de sfeer. 
Welke buitenkachel past bij uw tuin?

Als je op zoek bent naar een buitenkachel, dan heb je verschillende keuzes die u kunt maken uit ons ruime assortiment houtkachels voor buiten met en zonder pijp. Houtkachels zijn de meest traditionele keuze en geven een heerlijke sfeer.
In onze showroom in Katwijk aan Zee kun je verschillende modellen bekijken. Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste kachel voor jouw tuin.

Corten: een duurzame en onderhoudsarme buitenkachel

Corten staal is een speciaal soort staal dat een roestachtige patina krijgt. Dit maakt corten staal zeer duurzaam en onderhoudsarm. Een corten buitenkachel is dus een goede keuze als je op zoek bent naar een kachel die jarenlang meegaat.

Onze corten-stalen houtkachel Quaruba L van Reny is een primair voorbeeld van een hoogkwalitieve buitenkachel met een geweldige levensduur. 

Plaatsen van houtkachel buiten

Als je een houtkachel voor buiten hebt gekocht, dan is het belangrijk om deze op de juiste manier te plaatsen. Zorg ervoor dat de kachel op een stabiel, vlakke ondergrond staat. De kachel moet ook op een veilige afstand van brandbare materialen staan.

Goed gedroogd hout: meer warmte en minder rook

Het is belangrijk om goed gedroogd hout te gebruiken in je houtkachel. Onthoud dat nat hout meer rook afgeeft en minder warmte produceert. Het kan ook leiden tot vervuiling van je kachel.

Zo zorg je dat uw buitenkachel jarenlang meegaat

Door je buitenkachel goed te onderhouden, kun je de levensduur ervan verlengen. Maak de kachel regelmatig schoon en smeer de onderdelen regelmatig. Zorg er ook voor dat de kachel goed ventileert.

Buitenkachel kopen


Bent u op zoek naar een buitenkachel om uw tuin of terras gezelliger te maken? Dan bent u bij Kuijt Kachels & Haarden aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment buitenkachels in verschillende soorten, maten en prijsklassen.

Bij Kuijt Kachels & Haarden staan we voor kwaliteit en service. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste buitenkachel voor uw tuin. U kunt in onze showroom verschillende modellen bekijken en vergelijken.