opc_loader

Vonkenscherm op maat - Rond

Vonkenscherm op maat gemaakt, incl deur. Kan ook halfrond. 

Veiliger stoken met een vonkenscherm

Vonkenschermen of haardschermen, voorkomen dat vonken wegspringen en een gevaar vormen. Ze bieden bescherming tegen de hete ruit van de kachel of het open vuur. Vonkenschermen zijn daarom ook bij uitstek geschikt voor vuurkorven, tuinhaarden of vuurschalen. 

750,00
Beschrijving

Waarom is een vonkenscherm bij de open haard essentieel?

Door een vonkenscherm the installeren wordt het risico op brand en brandplekken in huis significant vermindert. Vooral wanneer er brandbare materialen in de buurt liggen van de open haard zoals tapijt of vloerbedekking, biedt een vonkenscherm de benodigde extra bescherming. 

Naast dat de vonkenschermen van Kuijt Kachels & Haarden functioneel zijn, dienen ze ook als een stijlvolle accessoire die bijdraagt aan een knusse sfeer en een opgeruimd aanblik wanneer de open haard uitstaat.
 

Vonkenscherm op maat bij Kuijt Kachels & Haarden

Bij Kuijt Kachels & Haarden vindt u een ruim aanbod aan vonkenschermen. Of u nu op zoek bent naar een modern haardscherm met een strak en minimalistisch design of juist een klassieke uitvoering met decoratieve elementen, wij hebben het allemaal en op maat gemaakt. 

Welk vonkenscherm u ook kiest, dankzij de hoogstaande kwaliteit zult u jarenlang veilig stook plezier beleven. Bestel uw vonkenscherm vandaag nog!

Extra informatie
  • Prijs is van toepassing voor een 2 delig-rond vonkenscherm met een deurtje. Maximale hoogte 50cm en diameter ca 1 meter.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items