opc_loader

Bestellen en Betalen

Ons leveringsgebied is standaard in Nederland, exclusief de Waddeneilanden. Genoemde verzendkosten zijn dan ook van toepassing voor een levering in Nederland, excl. de Waddeneilanden. Voor een levering naar de Waddeneilanden of Belgie gelden hogere verzendkosten. Hiervoor willen wij verzoeken contact met ons op te nemen. 

Bestellen via de website gaat eenvoudig, veilig en snel. Gewoon via een druk op de knop.

Na het plaatsen van de bestelling in uw winkelmandje kunt ofwel verder winkelen (u komt terug in het scherm waar u het door u bestelde artikel zult zien) ofwel direct afrekenen met ideal, via een bankoverschrijving of kiezen om te betalen bij aflevering met PIN (keuze onder rembours). Indien u uw kiest om u bestelling zelf op te halen, dan kunt u naast PIN ook contant in de winkel betalen. 
 
Uitzondering hierop: voor 2cuubskisten hout geldt dat u vooraf dient te betalen (bankoverschrijving of IDEAL). Onder rembours is bij de levering van hout niet mogelijk.  

Verzendkosten Nederland

Kachels of haarden 
Voor de verzending van een kachel inclusief of exclusief het benodigde installatiemateriaal betaald u in ons leveringsgebied  €75,-. De kachel wordt bezorgd voor zover als de chauffeur met een palletwagen kan komen. In geen geval brengt het transportbedrijf de kachel (eventueel inclusief installatiemateriaal) in huis.  
 

Installatiemateriaal, smederijproducten en overige bestellingen boven de €250,-
Installatiemateriaal, smederijproducten en bestellingen boven de  €250,- worden per koerier of transportdienst verzonden. Kosten hiervan zijn afhankelijk van het product (gewicht en omvang).


Hout per 2m3: 
Houtkisten worden altijd bezorgd op lokatie. Bezorgkosten zijn  €30,-


Overige:
Accessoires, reparatie- en onderhoudsartikelen worden per koerier verzonden. De kosten hiervan binnen ons leveringsgebied bedragen: 

  • voor bestellingen tot  €100,-  zijn de verzendkosten €8,75 (onder rembours kost €12,75 extra);
  • voor bestellingen boven de  €100 en onder de €250,-  zijn de verzendkosten €13,50 (onder rembours kost €12,75,- extra);
  • voor bestellingen boven €250,-  zijn de verzendkosten €30,- (onder rembours kost €15,- extra);

Gratis afhalen van uw bestelling op onze lokatie!

Veel artikelen kunnen ook gemakkelijk worden afgehaald. Na uw bestelling geven wij u voorraad informatie en kunt u uw bestelling afhalen in onze winkel. Wel zo gemakkelijk!

Retouren

Niet goed, geld terug: onbeschadigde en origineel verpakte materialen kunnen binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen teruggestuurd worden. De kosten van de retourzending komen voor uw eigen rekening.  
Uitzondering hierop zijn de maatwerk artikelen/artikelen die volgens uw specificaties zijn vervaardigd (bijvoorbeeld een haardplaat volgens afwijkende maten, omgebouwde haarden). Deze worden niet retour genomen.