opc_loader

Reparatie van uw houtkachel

Heeft uw kachel onderhoud of een reparatie nodig? Bij Kuijt Kachels en Haarden (Zuid-Holland) knappen wij uw kachel op!
 
Is uw kachel kapot?
Wij kunnen vrijwel altijd uw kachel herstellen. Er zijn een aantal veel voorkomende problemen die wij voor u kunnen repareren. Eén van de problemen die kunnen ontstaan, is dat het koord van de houtkachel oud wordt. Het koord is nodig voor de afdichting tussen het glas en het casco. Wij kunnen het koord vervangen. Een ander probleem dat in de loop van de tijd kan ontstaan, is een beschadiging aan het binnenwerk. In een houtkachel kunnen hoge temperaturen ontstaan. Het is daarbij belangrijk dat het binnenwerk goed blijft, zodat het casco wordt beschermd. Een klein scheurtje in het binnenwerk is niet erg, maar grote schade moet worden aangepakt. Twijfelt u over de schade? Neem dan altijd contact met ons op.
 
Reparatie
In overleg met u halen wij de kachel op. Wij koppelen de kachel voor u los en plaatsen deze ook weer terug. De kachel wordt gerepareerd in onze werkplaats door onze vakkundige experts. Nadat de kachel is gerepareerd, is het belangrijk om tijdig onderhoud te plegen, zodat de kans op schade zo klein mogelijk blijft.

Beschrijving

Kosten van een reparatie
Iedere kachel en iedere schade is uniek. De werkzaamheden zijn onder andere afhankelijk van de status waar de kachel in verkeert. Wij zullen daarom eerst de schade indexeren, waarna wij de kosten in kaart kunnen brengen.
 
Tip!
Wilt u zeker weten dat u kunt genieten van uw kachel in de koudere maanden? Zorg er dan voor dat u op tijd bij ons uw reparatie inplant. Het kan enige tijd duren voordat de juiste onderdelen vanuit het buitenland arriveren. Bovendien is de reparatie een precisieklus. Houd er dus rekening mee dat u niet binnen enkele dagen uw kachel terug hebt.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items