opc_loader

In de zomerperiode zijn onze openingstijden gewijzigd: 

Juli : open op donderdagen tm zaterdag (9:30 - 12:30 en 13:30 tot 16:30). 

Augustus: van 1 tm 21 augustus geopend op zaterdagen (10:-00 - 12:30 en 13:30 tot 16:00). 

Vanaf 22 augustus weer regulier geopend.  

Telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden.
Mail wordt gelezen tijdens de openingstijden.

Dimplex elektrische haarden

De elektrische haarden van Dimplex staan bekend om kwaliteit, topdesign en degelijkheid. Dimplex heeft door de jaren heen een ruim assortiment aan elektrische haarden op de markt gebracht. Hierdoor biedt Dimplex opties voor iedereen in elke gewenste ruimte.

Specialist in Dimplex haarden

Kuijt Kachels & Haarden is dé specialist op het gebied van Dimplex haarden. Ons assortiment bestaat zowel uit klassieke als moderne modellen. Elk van onze Dimplex haarden heeft een unieke stijl en brandertechniek. Hierdoor zult u een Dimplex haard vinden die perfect past bij uw huisstijl en interieur. Wij nodigen u van harte uit om ons ruime assortiment aan Dimplex haarden hieronder te bekijken of langs te komen in onze showroom in Katwijk.

De toekomst van elektrisch verwarmen

Sinds 1973 is Dimplex wereldwijd het meest toonaangevende merk op het gebied van elektrische haarden. Het merk staat bekend om talloze innovaties, zoals het Opti Myst effect en de vuurbeleving van Opti-Virtual. De haarden wekken de illusie van een levensecht vlammenspel inclusief geknisper en springende vonkjes. Bovendien zijn de verwarmingsoplossingen van Dimplex buitengewoon efficiënt door intelligente besturing en programmering.

Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

Premium dealer

Wij zijn premium dealer van het toonaangevende merk Dimplex. In ons assortiment vindt u meerdere Dimplex elektrische haarden. Daarnaast hebben wij ook Faber in ons assortiment. 

Kuijt Kachels & Haarden

Wij zijn specialist in kachels en haarden sinds 1881. Laat u informeren en adviseren over de mogelijkheden bij Kuijt kachels en haarden. Een kachel of haard brengt meer sfeer en gezelligheid in huis. Daarnaast speelt rendement ook steeds vaker een belangrijke rol. Onze producten zijn dus zowel sfeervol als functioneel! Bekijk direct het assortiment in onze webshop of kom langs in onze showroom in Katwijk en laat u adviseren door onze specialisten.