opc_loader

Faber

Faber

Op zoek naar een Faber Haard?

Al ruim 175 jaar staan Faber haarden en kachels garant voor sfeer en warmte in huis. Faber is een innovatief merk waardoor hun producten vol zitten met nieuwe en moderne technieken. U kiest uit een breed assortiment van vuurzichten en modellen waardoor er altijd een product is dat perfect past bij uw interieur.

Gashaarden van Faber

U kiest voor een gashaard van Faber wanneer u op zoek bent naar een echt haardvuur, maar geen plaats heeft voor een schoorsteen of niet wilt stoken met haardhout. Een gashaard geeft bovendien warmte af, waardoor je kan genieten van een sfeervolle en warme kamer.

Elektrische haarden van Faber

Met een elektrische haard van Faber haalt u een prachtig vlammenbeeld in huis dat bijna niet van echt te onderscheiden is. Om dit te realiseren wordt gebruikgemaakt van waterdamp en led-spotjes. Deze haard is compleet gasloos. Zo haalt u met de elektrische haarden van Faber niet alleen een sfeervolle, maar bovenal toekomstbestendige haard in huis.

Assortiment

Faber beschikt over een ruim assortiment van inbouw- en vrijstaande gashaarden en elektrische haarden, waaronder de MatriX-serie. Bekijk hieronder snel welke haard het beste bij uw interieur past!

MatriX-serie

De haarden van de MatriX-serie zijn verkrijgbaar op gas en elektriciteit. Een uniek voordeel is dat deze haarden modulair worden samengesteld waardoor je de haard op wens kan maken. Denk hierbij aan afmetingen, decoratie en afwerking.

Artikel 1 tot 9 (van de 17 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 9 (van de 17 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

Premium dealer

Wij zijn premium dealer van het toonaangevende merk Faber. In ons assortiment vindt u meerdere Faber gashaarden en Faber elektrische haarden. Daarnaast hebben wij ook Faber Dimplex in ons assortiment.

Kuijt Kachels & Haarden

Wij zijn specialist in kachels en haarden sinds 1881. Een kachel of haard brengt meer sfeer en gezelligheid in huis. Daarnaast speelt rendement ook steeds vaker een belangrijke rol. Onze producten zijn dus zowel sfeervol als functioneel! Bekijk direct het assortiment in onze webshop of kom langs in onze showroom in Katwijk en laat u adviseren door onze specialisten.