opc_loader

Wij zijn uitsluitend op afspraak geopend. Voor onderdelen zijn wij geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 9.00-10.00 uur, donder- en vrijdag tussen 13:30 en 14:00
Telefonisch zijn we uitsluitend bereikbaar tussen 9.30 - 10.30 van dinsdag t/m vrijdag op nummer 071-4012067. Of
 stuur een e-mail

Grande Noblès Complet

Beschrijving

Grande Noblès Complet

De Grande Noblès Complet houtkachel is voorzien van een houtdepot waarin u hout opbergt én heeft een praktische bakoven voor de bereiding van heerlijke maaltijden. 

Met de handige bakoven wordt de warmte van de kachel optimaal benut. Terwijl uw huis wordt verwarmd, wordt er ook een maaltijd op het houtvuur bereid. Het vuur geeft een heerlijke smaak aan het eten. 

De houtkachel is vrijstaand en heeft een tijdloze uitstraling. De Grande Noblès Complet heeft een grote stookruimte voor houtblokken van wel een halve meter lang. Bovendien zorgt de grote ruit ervoor dat u vanuit alle hoeken het mooie vlammenspel ziet. 

De houtkachel is gemaakt van speksteen en beschikt over een rookgasgeleider, wat meer warmte uit het hout haalt. Met een vermogen van 3 tot 11 kW is de kachel in staat om een gemiddelde tot grote woonkamer aangenaam te verwarmen.

Altech heeft vier Grande Noblès houtkachels ontworpen. De basis is hetzelfde, maar het uiterlijk is anders. Elk model heeft een makkelijk verwisselbare rookgasafvoer. Bekijk hier de andere Grande Noblès houtkachels.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items