opc_loader

Wij zijn uitsluitend op afspraak geopend. Voor onderdelen zijn wij geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 9.00-10.00 uur, donder- en vrijdag tussen 13:30 en 14:00
Telefonisch zijn we uitsluitend bereikbaar tussen 9.30 - 10.30 van dinsdag t/m vrijdag op nummer 071-4012067. Of
 stuur een e-mail

Grande Noblès Depot

Beschrijving

Grande Noblès Depot

De Grande Noblès Depot is een vrijstaande houtkachel met een handig houtvak. Het model is voorzien van een dikke laag speksteen. Hierdoor kunt u, nadat het vuur is gedoofd, nog uren nagenieten van de zachte warmte.

De houtkachel heeft naast een houtdepot, een grote stookruimte voor houtblokken van wel een halve meter lang. Bovendien zorgt de grote ruit ervoor dat u vanuit alle hoeken het vlammenspel kunt zien. De Grande Noblès Depot heeft een fraaie en tijdloze uitstraling.

De houtkachel beschikt over een rookgasgeleider, wat meer warmte uit het hout haalt. Met een vermogen van 3 tot 11 kW is de kachel in staat om een gemiddelde tot grote woonkamer heerlijk te verwarmen.

De Grande Noblès houtkachels — ontworpen door Altech — zijn verkrijgbaar in vier uitvoeringen. De basis is hetzelfde, maar het uiterlijk is anders. Elke houtkachel heeft een eenvoudig verwisselbare rookgasafvoer. Bekijk hier alle modellen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items