opc_loader

Wij zijn uitsluitend op afspraak geopend. Voor onderdelen zijn wij geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 9.00-10.00 uur, donder- en vrijdag tussen 13:30 en 14:00
Telefonisch zijn we uitsluitend bereikbaar tussen 9.30 - 10.30 van dinsdag t/m vrijdag op nummer 071-4012067. Of
 stuur een e-mail

Noblès Depot

Beschrijving

Noblès Depot

De Noblès Basis is een van de kleinste houtkachels van Altech, maar beschikt over alle eigenschappen die u van een echte speksteenkachel mag verwachten. De Noblès is zeer geschikt voor de geïsoleerde, moderne woning. Mede door de 5,5 cm dikke speksteenwanden, geniet u nog uren nadat het vuur gedoofd is van een heerlijke warmte.

Dankzij het grote raamwerk van de Noblès heeft u goed zicht op het vlammenspel. Onder de kachel bevindt zich het houtdepot voor praktische opslag. Dit zorgt er ook voor dat deze kachel iets hoger staat. De bediening is zeer eenvoudig middels de enkele knop. Ook is dit model standaard voorzien van een buitenluchtaansluiting en aslade.

Heeft u liever een nog compactere kachel? Kies dan voor de Noblès Basis.

De Altech Noblès is verkrijgbaar in twee kleuren; naturel speksteen met antraciet gietijzer en in uni zwart. Bij de keuze voor uni zwart is zowel het speksteen als het gietijzer zwart gespoten. De aslip en verhoogde pootjes zijn optioneel en worden als los onderdeel geleverd.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items