opc_loader

Grande Massiv

Beschrijving

Grande Massiv

De Grande Massiv is de grootste houtkachel uit het assortiment van Altech. Het is een echte krachtpatser met meer dan 1000 kilogram aan speksteen. Dit zorgt voor een heerlijke en geleidelijke warmteafgifte. De kachel geeft nog uren warmte af nadat het vuur is uitgegaan.

Hoe meer massa speksteen een kachel heeft, hoe beter de warmte wordt opgeslagen en hoe langer de kachel nastraalt. Zo geniet u langdurig van de zachte warmte van het speksteen. Deze vrijstaande houtkachel heeft een robuuste uitstraling.

Wegens het gewicht van de Grand Massiv wordt de houtkachel op locatie in elkaar gezet. Rondom de brandkamer zit een stalen frame, waarin de speksteenblokken worden geplaatst en de kachel zo stap voor stap wordt opgebouwd.

De Grande Massiv is verkrijgbaar in naturel speksteen met antraciet gietijzer of in uni zwart speksteen met zwart gietijzer. De Grande Massiv is ook uit te breiden met een aslip. Altech biedt ook kleinere speksteenkachels aan, met of zonder aslip. Bekijk hier alle modellen uit de Massiv-serie.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items