opc_loader

Eclips Complet

Beschrijving

Eclips Complet

De Eclips Complet is een vrijstaande houtkachel met een unieke combinatie van een houtdepot en bakoven. U geniet van een prachtig vlammenspel, terwijl er een heerlijke maaltijd op het houtvuur wordt bereid. Deze houtkachel is geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes.

Sla het hout eenvoudig op in het onderliggende houtvak. De bakoven boven de haard zorgt ervoor dat uw eten een heerlijke smaak krijgt en de warmte van de kachel optimaal wordt benut. De kachel heeft een ovale vorm en een gebogen ruit, waardoor u het vuur vanuit elke hoek kunt bekijken.

Altech heeft voor de Eclips-serie een uniek rookgeleidingssysteem ontworpen. Alle rookgassen gaan door een 2 meter lang rookgaskanaal, waardoor het speksteen maximaal opwarmt. Hierdoor heeft de kachel een zeer hoog rendement en kunt efficiënt hout stoken. Het rookkanaal kan zowel van de bovenkant als achterkant worden aangesloten.

De Eclips Complet is verkrijgbaar in naturel speksteen met antraciet gietijzer of in uni zwart speksteen met zwart gietijzer. Dit model heeft geïntegreerde hendels en er is geen bedieningspaneel aanwezig. De Eclips-serie heeft diverse uitvoeringen met of zonder een houtvak en bakoven. Bekijk alle modellen hier.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items