opc_loader

Wij zijn uitsluitend op afspraak geopend. Voor onderdelen zijn wij geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 9.00-10.00 uur, donder- en vrijdag tussen 13:30 en 14:00
Telefonisch zijn we uitsluitend bereikbaar tussen 9.30 - 10.30 van dinsdag t/m vrijdag op nummer 071-4012067. Of
 stuur een e-mail

Vision Cook

Beschrijving

Vision Cook

Uw huis verwarmen met een houtkachel? En liefhebber van koken en bakken? Dan is de Vision Cook echt iets voor u. Dit is een vrijstaande speksteen houtkachel met een geïntegreerde houtoven.

Verwarm uw huis met de Vision Cook. De houtkachel is uitgerust met een vuldeur aan de zijkant zodat u eenvoudig de kachel kunt aanvullen met hout. Bovendien maakt u heerlijke gerechten boven het houtvuur. Naast dat u geniet van de lekkere smaak, is het ook een stuk duurzamer! 

De Vision Cook is een zeer krachtige houtkachel. Door de grote ruit warmt de ruimte snel op en kunt u tevens genieten van een riant vlammenspel. De kachel is verkrijgbaar in naturel speksteen met antraciet gietijzer of in uni zwart speksteen met zwart gietijzer.

De Vision serie is populair vanwege zijn authenticiteit, robuustheid en gebruiksgemak. De  serie bestaat uit twee modellen. Bekijk hier de Vision Basis.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items